Έτοιμος για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας ο Μανώλης Στεφανουδάκης

 Runbeat Team   14:15 08-05-2024  

Έτοιμος για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας ο Μανώλης Στεφανουδάκης


Η Ιαπωνία και πιο συγκεκριμένα το Κόμπε είναι ο επόμενος σταθμός του Μανώλη Στεφανουδάκη καθώς θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο φιλοξενείται από τις 17 έως τις 25 Μαΐου στο Kobe Universiade Memorial Stadium

Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1000 αθλητές και αθλήτριες από 100 χώρες. Ο Μεσαρίτης πρωταθλητής θα είναι «παρών» και σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαΐου για την ιαπωνική πόλη κι αγωνίζεται στον ακοντισμό την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 03:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

 

Αναφερόμενος σε αυτή τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του, ο Μανώλης Στεφανουδάκης τονίζει: «Αισίως φτάσαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, λίγους μήνες πριν την Παραολυμπιάδα του Παρισιού 2024.Αισθάνομαι ευλογημένος που θα συμμετάσχω για έκτη συνεχόμενη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας τη χώρα μου κι ελπίζω για άλλη μια φορά οι κόποι μας ν’ αποδώσουν καρπούς. Στο Κόμπε θα βρίσκονται οι κορυφαίοι αθλητές και το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι αρκετά υψηλό. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη ενός πολύ καλού αποτελέσματος.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που φρόντισαν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτή την αθλητική διοργάνωση αλλά και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τη στήριξη της.

Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζει.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Κρητικό ακοντιστή, Μανώλη Στεφανουδάκη, στηρίζουν οι εξής:

* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

* AMARI CRETAN MADE

* MINOAN LINES,

* MK HOTEL COLLECTION,

* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

* SIKA HELLAS ABEE

* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

* ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

* ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC