Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου: Μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Ingebrigtsen;

 Runbeat Team   14:32 09-12-2022  

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου: Μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Ingebrigtsen;


Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου διεξάγεται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Τορίνο και σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον στρέφεται στον Jacob Ingebrigsten, που μαζί με την συμπατριώτισσά του Karoline Bjerkeli Grøvdal, θέλουν να υπερασπιστούν τους τίτλους τους από το 2021.

Θυμίζουμε ότι ο Jacob Ingebrigtsen νίκησε πέρυσι τους Aras Kaya (Τουρκία) και Jimmy Gressier (Γαλλία) για να τερματίσει πρώτος, προσθέτοντας τον πέμπτο του τίτλο στο αγώνισμα μετά τους τέσσερις συνεχόμενους στην κατηγορία U20 από το 2016 έως το 2019. Ο Νορβηγός δείχνει απόλυτα ικανός για να κατακτήσει τον έκτο συνεχόμενο τίτλο του στο αγώνισμα, κάτι το οποίο είναι και ο μοναδικός του στόχος στην διοργάνωση της Ιταλίας.

 

Μαζί του, θα τρέξουν και τα αδέρφια του, Filip και Henrik, ενώ όπως είναι φυσικό, άλλοι μεγάλοι αστέρες του Ελληνικού στίβου. Αθλητές που θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» την κυριαρχία του Jacob Ingebrigsten είναι ενδεικτικά οι Mohamed Katir, Marc Scott, Yemaneberhan Crippa, Aras Kaya και Sam Parsons. Μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Ingebrigtsen; Θα μάθουμε την Κυριακή!