Φ. Ζησιμόπουλος: Αποκατάσταση μετά τη Βαρκελώνη και αναζήτηση του επόμενου «στόχου»

 Πάνος Κατσαρός   17:40 04-03-2022  

Φ. Ζησιμόπουλος: Αποκατάσταση μετά τη Βαρκελώνη και αναζήτηση του επόμενου «στόχου»


Λίγες ημέρες μετά τον αγώνα των 24 ωρών στη Βαρκελώνη όπου με μία τρομερή προσπάθεια κατάφερε να καλύψει απόσταση 236 χιλιομέτρων μέσα σε 19 ώρες, ο Φώτης Ζησιμόπουλος βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης, γεμίζοντας τις… «μπαταρίες» του.

Ο κορυφαίος Έλληνας ultrarunner είναι καλύτερα τις τελευταίες ημέρες, με τον πόνο να μην έχει υποχωρήσει ακόμα από τα πόδια του, κάτι βέβαια το οποίο είναι αναμενόμενο μετά από την υπερπροσπάθεια στην Ισπανία.

 

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και αφού ολοκληρωθεί η απαραίτητη περίοδος ξεκούρασης που χρειάζεται, ο Φώτης Ζησιμόπουλος θα αναζητήσει μαζί με τους συνεργάτες του τον επόμενο αγώνα – στόχο για το 2022.

Έχοντας ξεκινήσει με αγώνα στο εξωτερικό τη χρονιά, ο επόμενος αγώνας του Αγρινιώτη δρομέα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι στο ίδιο… μοτίβο, δηλαδή εκ νέου εκτός Ελλάδας. Πάντα με γνώμονα την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο ίδιος, ο Φώτης Ζησιμόπουλος και η ομάδα του να αναζητήσουν έναν αγώνα για τον Απρίλιο, δίχως όμως να έχουν καταλήξει ακόμα σε κάποια επιλογή, καθώς προέχει η αποκατάστασή του.