Γ. Κορακίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την σεζόν» (Pic)

 Runbeat Team   14:43 14-09-2022  

Γ. Κορακίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την σεζόν» (Pic)


Ο Γιάννης Κορακίδης ολοκλήρωσε τη σεζόν κατακτώντας την τρίτη θέση στη σφυροβολία, στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών, που έγιναν στην Πεσκάρα.

Ο Έλληνας αθλητής που φέτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στους αγώνες της επόμενης χρονιάς, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

 

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιάννης Κορακίδης έκανε μία μικρή ανασκόπηση για την σεζόν που πέρασε, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος για όσα συνέβησαν:

«Και ναι εδώ μόλις τελείωσε η φετινή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την σεζόν διότι πάνω από όλα είχαμε υγεία και δεν είχαμε τραυματισμούς, κατακτήσαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε για φέτος την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U20, και την τρίτη στους μεσογειακούς αγώνες U23 είμαι πολύ ευχαριστημένος για την φετινή σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τον προπονητή μου διότι αν δεν ήταν δίπλα μου όλη αυτή την χρονιά δεν θα τα είχα καταφέρει να φτάσω τόσο ψηλά που στόχευα».