Γ. Πομάσκι: «Περιμένω πολλά πράγματα από τον Μίλτο τη χειμερινή σεζόν»

 Runbeat Team   16:01 10-02-2022  

Γ. Πομάσκι: «Περιμένω πολλά πράγματα από τον Μίλτο τη χειμερινή σεζόν»


Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Πομάσκι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ για τους αθλητές που προπονεί.

Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι στις 18-20 Μαρτίου έχει αλλάξει τα δεδομένα κι έτσι οι περισσότεροι αθλητές βρίσκονται ακόμη στους πρώτους αγώνες της σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μίλτος Τεντόγλου που ξεκίνησε τη χρονιά την περασμένη σεζόν με εντυπωσιακό άλμα στα 8,15 μ. και την εντύπωση πως μέχρι το Βελιγράδι θα έχει κατάφερε να πετύχει σπουδαία πράγματα. «Το ξεκίνημα του ήταν πολύ καλό. Έκανε κάποια λαθάκια τα οποία θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει στους επόμενους αγώνες του. Βρισκόμαστε ακόμη νωρίς στη σεζόν. Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί με βάση το Παγκόσμιο, το οποίο θα γίνει τέλος Μαρτίου.

 

Ο Μίλτος έχει να δώσει πολλά μέσα στη σεζόν και περιμένω να κινηθεί σε εξαιρετικό επίπεδο», είπε ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και σχολίασε για γεγονός ότι ο αθλητής αγωνίστηκε χωρίς την παρουσία του. «Ο Μίλτος όπως έχω πει πολλές φορές είναι ένας αθλητής που ξέρει να λειτουργεί σε κάθε συνθήκη. Σίγουρα αν ήμουν εκεί θα είχαμε διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες, που της έχασε κυρίως από τον ενθουσιασμό του». Ο Τεντόγλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του το Σάββατο (13/2) στην πόλη Μέτζ.

Στην ημερίδα της Κυριακής θα συνεχίσουν τους αγώνες του τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Γιώργου Πομάσκι. Η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) έχει ξεκινήσει τη χρονιά με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 200 μέτρα. «Στα 200 μ. είναι σε θέση να τρέξει γρηγορότερα, καθώς στο ΣΕΦ ήταν κουρασμένη. Την Κυριακή θα τρέξει 300 μ., προκειμένου να δείξει την κατάσταση της ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι, εκεί όπου αναμένεται να συμμετάσχει και η ομάδα 4Χ400 μέτρα», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

 

Τους αγώνες της στον κλειστού θα ξεκινήσει η Σπυριδούλα Καρύδη, που την περασμένη εβδομάδα νόσησε από covid-19. «Δεν είχε κάποιο σύμπτωμα, ωστόσο όλη αυτή η ιστορία την κράτησε πίσω. Δεν μπορούμε να ξέρουμε θα αντίδραση και σε τι κατάσταση είναι, ωστόσο εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει την Κυριακή». Στην ημερίδα της Κυριακής θα συνεχίσει τους αγώνες του και ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ΑΕ Αμεινίας), αυτή τη φορά με το μήκος.