Για τις 3 Φεβρουαρίου προγραμματίστηκε το Kallithea International Indoor High Jump Meeting

 Runbeat Team   18:17 18-11-2022  

Για τις 3 Φεβρουαρίου προγραμματίστηκε το Kallithea International Indoor High Jump Meeting


Η αγωνιστική δράση του χειμώνα βρίσκεται προ των πυλών, αφού πλέον απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για τους αγώνες της σάλας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής δράσης περιλαμβάνει μία νέα διοργάνωση, το “Kallithea International Indoor High Jump Meeting” ένας αγώνας που εντάχθηκε στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας και παράλληλα θα αποτελέσει μια γιορτή για αθλητές όλων των ηλικιών.

 

Το μίτινγκ θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καλλιθέας και θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δράση ωστόσο θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με μαθητές των σχολείων της περιοχής και θα συνεχιστεί το μεσημέρι με μικρότερες κατηγορίες αθλητών και αθλητριών σωματείων εντός και εκτός Αττικής.

Στόχος των διοργανωτών να μετατρέψουν το μίτινγκ σε μια γιορτή για τον ελληνικό στίβο. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί συνέχεια του μίτινγκ αλμάτων που γίνεται το καλοκαίρι στο στάδιο της Καλλιθέας.