Για το ρεκόρ αγώνων στο Βαλκανικό ο Τεντόγλου: «Η προετοιμασία μέχρι τώρα έχει πάει πολύ καλά»

 Runbeat Team   18:24 24-05-2024  

Για το ρεκόρ αγώνων στο Βαλκανικό ο Τεντόγλου: «Η προετοιμασία μέχρι τώρα έχει πάει πολύ καλά»


Ο Μίλτος Τεντόγλου αποφάσισε να αγωνιστεί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα προκειμένου να καταρρίψει το ρεκόρ των αγώνων καθώς δεν είναι υπό την κατοχή του. 

 

Είχα πάει στη Σμύρνη για προετοιμασία και μου άρεσε το στάδιο. Έχω αγωνιστεί δύο ακόμη φορές σε Βαλκανικό πρωτάθλημα το 2018 όπου ήμουν πρώτος με 8,17μ. και το 2019 ήμουν δεύτερος. Μου αρέσει να κάνω ρεκόρ κι επέλεξα να κάνω αυτόν τον αγώνα και να γράψω το όνομα μου δίπλα στο ρεκόρ διοργάνωσης στο μήκος. Ωστόσο το ρεκόρ είναι 8,19μ. κι εγώ θέλω να κάνω μια ακόμη καλύτερη επίδοση. Η προετοιμασία μέχρι τώρα έχει πάει πολύ καλά”, τόνισε ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του μήκους και συνέχισε αναφερόμενος στους δύο αγώνες που έχει ήδη κάνει: “Στην Ντόχα είχε αέρα, δεν ήμουν έτοιμος ακόμη να τρέξω γρήγορα. Στην Κύπρο ένιωθα καλά, έτρεχα καλά. Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε από αυτό που ήθελα. Όλες οι διορθώσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα θα τις ενώσουμε και θα έρθει το αποτέλεσμα”. 

Αναφορικά με τους αντιπάλους του τη φετινή χρονιά είπε: “Υπάρχουν πολλοί καλοί άλτες, ωστόσο για μένα ο μόνος που μπορεί να με κερδίσει όταν θα είμαι σε καλή κατάσταση είναι ο Πίνοκ“.