Γρήγορες κούρσες στα προκριματικά των 60μ. ανδρών και γυναικών -live τα προκριματικά

 Runbeat Team   11:39 18-02-2023  

Γρήγορες κούρσες στα προκριματικά των 60μ. ανδρών και γυναικών -live τα προκριματικά


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικοί των 60μ. ανδρών και γυναικών που είναι προγραμματισμένοι για σήμερα το απόγευμα (19:16 και 19:25 αντίστοιχα) στο 37ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Στις προκριματικές σειρές που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις που άφησαν υποσχέσεις για τον τελικό.

 

 Ο Δημήτρης Χρυσάφης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν νικητής στη δεύτερη προκριματική σειρά με 6.70 και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Παράλληλα έδειξε πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ήταν νικητής στην πρώτη σειρά με 6.81, ωστόσο το απόγευμα αναμένεται να κυνηγήσει γρηγορότερους χρόνους. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Ορέστης Χάιδας (ΓΕΑ Τρικάλων) που τερμάτισε σε 6.77, ενώ σε καλή κατάσταση είναι και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) που τερμάτισε εύκολα σε 6.80. Ο αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ 6.75 και φετινό 6.79.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) συμμετείχε στον προκριματικό των 60 μ. για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό στο γόνατο. Η αθλήτρια τερμάτισε πρώτη στην πρώτη προκριματική σειρά με 7.39 κι έδειξε να βρίσκει το ρυθμό της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση της δεύτερης σειράς σε 7.42. Η αθλήτρια έχει πετύχει φέτος 7.30 επίδοση που θα επιδιώξει τα βελτιώσει στη διάρκεια του τελικού. Την καλή της κατάσταση επιβεβαίωσε η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) νικήτρια στην τρίτη προκριματική σειρά των 60 μ. με 7.50.

Η Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) χρειάστηκε ένα άλμα στα 12,74 μ. για να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν.

Δείτε την εξέλιξη των προκριματικών παρακάτω