Η αντίστροφη μέτρηση για τον «7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό» έχει ξεκινήσει!

 Runbeat Team   19:56 31-03-2023  

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό» έχει ξεκινήσει!


Μετράμε αντίστροφα, πλέον, καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής του "7ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό" πλησιάζει όλο και περισσότερο. Λίγες ημέρες απομένουν για την Κυριακή 2 Απριλίου, όπου εκατοντάδες δρομείς θα δώσουν ζωντάνια στους δρόμους του Δήμου Παπάγου Χολαργού, τρέχοντας για καλό σκοπό! 

 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν κλείσει!

Καθώς το ενδιαφέρον συμμετοχής ήταν πολύ μεγάλο και τις εγγραφές να ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη, περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα διατίθεται στη γραμματεία των αγώνων το Σάββατο 2 Απριλίου, ώρες 10:00 – 18:00 στο χώρο της εισόδου του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός).

Στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού θα περιμένουμε το Σάββατο και όλους τους συμμετέχοντες για την παραλαβή του αθλητικού τους υλικού, ενώ την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 2/4, η γραμματεία θα λειτουργήσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού (έναντι Δημαρχείου), από τις 8:00 έως τις 9:30.

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη για 2η χρονιά στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των τμημάτων μπάσκετ «Champs» του ΚΟ Χολαργού, με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, το οποίο μετά από δύο χρόνια λειτουργίας πλέον αριθμεί 4 τμήματα. Tο πρόγραμμα προσφέρεται στα παιδιά αυτά εντελώς δωρεάν.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό» έχει ξεκινήσει! runbeat.gr

Εργαστήρια κομποστοποίησης

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η InCommOn σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, θα διοργανώσει εργαστήρια κομποστοποίησης κοινά για μικρούς και μεγάλους από τις 10:00 και τις 11:00 το πρωί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Τα εργαστήρια είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε συμμετοχή μέσω email στο [email protected] με όνομα, επώνυμο, αριθμό συμμετεχόντων (ανά ηλικία).

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

O Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους δημότες ότι σε συνεργασία με την Τροχαία και την Αστυνομία θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της διοργάνωσης, στη διαδρομή των αγώνων, από τις 10:00 έως τις 12:30 ή τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα, και ζητάει την προσοχή τους και την κατανόηση για την όποια αναστάτωση προκληθεί.

Η παιδική διαδρομή θα διεξαχθεί στους δρόμους: Περικλέους - Κεραμεικού - Αετιδέων - 25ης Μαρτίου - Καραϊσκάκη - Β. Μελά – Ευριπίδου. Δείτε την παιδική διαδρομή εδώ

Οι διαδρομές 5 και 10 χλμ θα διεξαχθούν στους δρόμους: 25ης Μαρτίου - Λεωφ. Στρατ. Παπάγου - Ιωνίας - Νευροκοπίου - Ελλησπόντου – αριστερά στην Αργυροκάστρου - δεξιά στην Εθνικής Αμύνης – αριστερά στην Υμηττού – δεξιά στην 25ης Μαρτίου - Καραϊσκάκη - Β. Μελά – Ευριπίδου. Δείτε την διαδρομή Ενηλίκων εδώ .

 

Ο 7ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού (ΔΟΠΑΠ) και τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού και θα διεξαχθεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττική.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό» έχει ξεκινήσει! runbeat.gr

Μεγάλοι Χορηγοί της διοργάνωσης η IKEA και η Samos Steamship, Χορηγοί το Algon από τη Lavipharm και η iStorm, Υποστηρικτές η Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το μεσιτικό UNION Properties, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, Τοπικοί Υποστηρικτές το πολυκατάστημα ΔΑΝΑΟΣ, το Juicy Grill, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι ALLIANZ - ΤΣΙΩΜΟΣ Γ., ο Αβραάμ, τα Παπάκια και το Cocofino.

Χορηγοί Επικοινωνίας τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Gazzetta.gr, Runner Magazine, Running News, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail και RunBeat.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

site: www.dpapxol.gov.gr και www.dopap.gr

facebook: https://www.facebook.com/papxol και https://www.facebook.com/dopap.gr