Η ερώτηση που έγινε viral για το ταρτάν-«χωράφι» στο Στάδιο Ελευθερίας!

 Runbeat Team   18:42 03-03-2024  

Η ερώτηση που έγινε viral για το ταρτάν-«χωράφι» στο Στάδιο Ελευθερίας!


Ακόμη σείονται τα ενετικά τείχη που περιβάλλουν το ιστορικότερο στάδιο στίβου της Κρήτης , από τα γέλια! Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση του συναδέλφου Χρήστου Κώνστα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Politica 89.8. Αν και η εκπομπή πολιτική κατάφερε να προκαλέσει γέλια -έστω και πικρά-στον αθλητικό κόσμο του Ηρακλειου.

 

Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο νέος Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Λευτέρης Ζερβός. Ως γνωστόν ο Οργανισμός έχει την ευθύνη της διαχείρισης και κατανομής των αγροτικών επιδοτήσεων. Η συζήτηση-συνέντευξη για τα αγροτικά ζητήματα κυλούσε ομαλά αλλά λίγο πριν την ολοκλήρωση της ο καλός συνάδελφος υπενθύμισε στους ακροατές ότι ο κ.Ζερβός πριν αναλάβει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ , διαχειρίστηκε για 4 χρόνια το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλειου και όλες τις κρατικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης. Ανάμεσα τους και το Στάδιο

Ελευθερίας όπου όλοι αναγνωρίζουν τη δουλειά που έγινε με το γενναίο πρόγραμμα εκσυχρονισμού του. Μοναδική ανοικτή «πληγή» το ταρτάν όπου αντικαταστάθηκε αλλά γρήγορα εμφάνισε απίστευτες κακοτεχνίες με αποτέλεσμα σήμερα να θυμίζει περισσότερο με οργωμένο χωράφι. Ε, ο Χρήστος Κώνστας δεν έχασε την ευκαιρία να συνδέσει την αγροτιά με τη σημερινή εικόνα του σταδίου μέσω…των επιδοτήσεων! Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα αλλά και την απάντηση του κ.Ζερβού, όπου έκρυβε και είδηση για την εκ νέου αποκατάσταση του πολύπαθου ταρτάν του Σταδίου Ελευθερίας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα στο Politica 89.8