Η OCEANMAN Greece επιστρέφει δυναμικά για να ανοίξει μια νέα σελίδα στα Χανιά της Κρήτης!

 Runbeat Team   22:09 26-01-2024  

Η OCEANMAN Greece επιστρέφει δυναμικά για να ανοίξει μια νέα σελίδα στα Χανιά της Κρήτης!


Η OCEANMAN, κάνοντας αισθητή την απουσία της το 2023 στην κολυμβητική Open Water παγκόσμια και εγχώρια κοινότητα, μετά μάλιστα από τη επιτυχή διοργάνωση του Παγκόσμιου Τελικού της OCEANMAN στο Ρέθυμνο το 2022, επιστρέφει από την TRIMORE Sport Events σε νέο τερέν, υποσχόμενη να συναρπάσει όλο τον πλανήτη! Το OCEANMAN Greece | Chania - Crete 2024, η 6η διοργάνωση OCEANMAN στην Ελλάδα (πλην του τελικού), ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Ιουνίου στα Χανιά της Κρήτης.

Η OCEANMAN Greece, έχοντας στο πλευρό της συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Χανίων, δίνει νέα προοπτική στο θεσμό και προσκαλεί στη φιλόξενη Κρήτη και τη ξεχωριστή κουλτούρα των Χανίων, τους κολυμβητές Open Water του πλανήτη, να τους ενθουσιάσει και να τους προσφέρει μια αξέχαστη - συναρπαστική εμπειρία!

 

Με την Αιγίδα και την Χρυσή Χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο πνεύμα του Τουρισμού Αθλητικής Εμπειρίας που πρεσβεύει, η OCEANMAN Greece - TRIMORE Sport Events προσκαλεί αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών απ’ όλο τον κόσμο μα πρώτα από την Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη, μαζί με τις οικογένειες - φίλους - παρέες, σε μια καλοσχεδιασμένη αθλητική, ψυχαγωγική και πολιτιστική εκδήλωση, να ζήσουν όλοι μαζί το αξέχαστο.

Στο αγωνιστικό περιεχόμενο, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια πρώτη ημέρα (Σάββατο 8 Ιουνίου) με το Sprint OCEANMAN (2k), OCEAN Relay (3 x 750m) και OCEANKIDS (750m), για να τη διαδεχθεί η δεύτερη ημέρα (Κυριακή 9 Ιουνίου) με το HALF OCEANMAN (5k) και το OCEANMAN (10k) στα οποία και θα κορυφωθεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Κρατώντας την ασφάλεια στη θάλασσα σε πρώτο πλάνο πάντα, η OCEANMAN έχει καθιερώσει τον ατομικό πλωτήρα υποχρεωτικό κατά την κολύμβηση για κάθε συμμετέχοντα (και για τους ολυμπιονίκες, χωρίς καμία εξαίρεση), διατηρώντας πάντα ισχυρή ομάδα και μέτρα ασφάλειας τόσο στη θάλασσα όσο και υποστηρικτική στη στεριά, δίνοντας τη δυνατότητα στους κολυμβητές να απολαύσουν στο έπακρο το σπορ που αγαπούν και την περιπέτεια στη φύση και παράλληλα να διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρόκριση στους τελικούς του OCEANMAN - We are Open Water Swimming.

Το πρωϊ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, άνοιξαν οι εγγραφές, δίνοντας τη δυνατότητα οικονομικότερης συμμετοχής στον αγώνα σε όσους θα επιλέξουν να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους, αλλά και να δεσμεύσουν τη θέση τους στον περιορισμένο αριθμό συμμετοχών ανά απόσταση. Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στο website της OCEANMAN, δίνοντας τη δυνατότητα να δει κανείς τις διαδρομές όλων των αποστάσεων αλλά και το φαντασμαγορικό σημείο εκκίνησης μπροστά στο φάρο, στην είσοδο του παλιού Ενετικού λιμανιού των Χανίων. Oi δύο μεγάλες αποστάσεις της Κυριακής, περιλαμβάνουν τον περίπλου της νήσου Λαζαρέτα, δίνοντας μια απίστευτη μαγεία στην εμπειρία των κολυμβητών. Φωτογραφίες των Χανίων και κολυμβητικής OCEANMAN δράσεις εδώ.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, OCEANMAN Greece director, δήλωσε: “Mε σεβασμό στο έργο των προκατόχων του θεσμού, θα συνεχίσουμε το όραμα της δημιουργίας του ομορφότερου αγώνα κολύμβησης Open Water, καθιστώντας τα Χανιά και το OCEANMAN Greece | Chania - Crete, το πιο επιθυμητό κολύμπι στον κόσμο και bench mark ποιότητος, ασφάλειας και καινοτομίας. Σας προσκαλούμε όλους στο νέο αυτό ξεκίνημα, στην ιστορική και πανέμορφη πόλη της Ελλάδας, στον φάρο που θα αποτελέσει σύμβολο για κάθε κολυμβητή!”

 

Διοργάνωση - Συνδιοργάνωση:             TRIMORE Sport Events, Περιφέρεια Κρήτης - Περιφ. Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων

Στρατηγικοί Συνεργάτες:                            ELVAL Colour, ETEM

Χρυσοί Χορηγοί:                                           Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)

Χάλκινοι Χορηγοί:         ΜΙΝΕΤΤΑ, Orcero - Bella Frutta, Microsports, Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil,

PoufMakers, Maurten

Αιγίδες - Εγκρίσεις:        Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), Περιφέρεια Κρήτης - Περιφ. Ενότητα Χανίων

Media Partners:                                            In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

Σταθεροί συνεργάτες:   Protypo, Marathon Bikes, Vector, HPX, 1MATION, Check A Bike