Η προκήρυξη του Ημιμαραθωνίου Δρόμου ανδρών-γυναικών

 Runbeat Team   13:59 28-02-2023  

Η προκήρυξη του Ημιμαραθωνίου Δρόμου ανδρών-γυναικών


Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη του Ημιμαραθωνίου Δρόμου ανδρών – γυναικών, αγώνισμα τoυ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ έτους 2023, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στο Κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρεται, «η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00, με αφετηρία επί της Λ. Αμαλίας, στο ύψος της Πλατείας Συντάγματος, μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (ΜΑΣ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected]. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

 

Παραλαβή αριθμών

Οι αθλητές – αθλήτριες θα παραλάβουν τους αριθμούς τους την ημέρα του αγώνα από τo Κέντρο Εγγραφών & Διανομής Υλικού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, 11854 – Γκάζι, Αθήνα). Για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουν οριστεί οι παρακάτω ημέρες και ώρες:

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023: 10:00 – 18:00

10.2 Οι αθλητές για να παραλάβουν τον αριθμό θα πρέπει να προσκομίζουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας, την Κάρτα Υγείας Αθλητή, θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,για να ελεγχθούν από τους υπευθύνους, τα αγωνιστικά παπούτσια, προς έλεγχο.

Σε αντίθετη περίπτωσηΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Όλες οι λεπτομέρειες δημοσιεύονται στην ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ