Ισχύς εν τη ενώσει: Eμπορική συνεργασία του RUNBEAT με τον όμιλο ενημέρωσης CRETA

 Μάνος Μαρκάκης   11:55 19-07-2023  

Ισχύς εν τη ενώσει: Eμπορική συνεργασία του RUNBEAT με τον όμιλο ενημέρωσης CRETA


Σε εμπορική και στρατηγική συνεργασία προχωρούν ο Όμιλος CRETA και η ιστοσελίδα www.runbeat.gr με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δύο εταιρειών, με έμφαση στη διεύρυνση του δικτύου ενημέρωσης και στη βέλτιστη προώθηση των καναλιών επαφής με τον χρήστη.

Με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση των αναγνωστών, στόχος της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη των δύο εταιρειών σε όλα τα επίπεδα δίνοντας βάση στη έγκυρη, έγκαιρη, πολυμορφική και πολύπλευρη ενημέρωση.

Το RUNBEAT φέρει την υπογραφή καταξιωμένων και έμπειρων δημοσιογράφων. Ενημερώνει τον αναγνώστη, με εξειδικευμένο περιεχόμενο για το τρέξιμο, με θέματα του αθλητισμού και συγκεκριμένα του Στίβου, σε ένα σύγχρονο digital περιβάλλον.

Ο κ. Μάνος Μαρκάκης, Founder της ιστοσελίδας Runbeat, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Όμιλο του CRETA. Το Runbeat δε σταματάει να μεγαλώνει και αυτή η συνεργασία στηρίζεται σ’ αυτό το πλαίσιο. Η έγκυρη ενημέρωση έρχεται σε συνάρτηση με τη συνεργασία των δύο εταιρειών και η εμπορική συνεργασία μας, με έναν εκ των σημαντικότερων δικτύων ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, θα δώσει τα εφόδια για τη συνέχιση του έργου μας».

Από την πλευρά του ο κ. Μανώλης Αλεξάκης, γενικός διευθυντής του Ομίλου CRETA, δήλωσε: «Η εν λόγω συνεργασία επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την αναπτυξιακή στρατηγική των δύο εταιριών, καθιστώντας τον Όμιλο CRETA ως ένα ολοκληρωμένο portfolio μέσων, καλύπτοντας όλα τα ενδιαφέροντα των χρηστών και προσφέροντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με το RUNBEAT στην προσπάθεια διεύρυνσης της ενημέρωσης και εκτός συνόρων».