Κ. Κουτλή: Σε πολύ καλούς ρυθμούς η προετοιμασία – Βασικός στόχος το Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου

 Πάνος Κατσαρός   18:41 20-01-2022  

Κ. Κουτλή: Σε πολύ καλούς ρυθμούς η προετοιμασία – Βασικός στόχος το Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου


Η Κατερίνα Κουτλή προπονείται εντατικά τον τελευταίο καιρό στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά, με σκοπό να εμφανιστεί έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της μέσα στο 2022. Η δρομέας από τη Ραφήνα δουλεύει με τον προπονητή της, Δημήτρη Πλατή και η προετοιμασία της βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

«Η προετοιμασία μου για φέτος πηγαίνει πολύ καλά είμαι σε σχέση με πέρυσι το καλοκαίρι σε καλύτερο επίπεδο» δήλωσε στο Runbeat.

 

Το καλοκαίρι του 2021 ήταν αρκετά επιτυχημένο για την Ελληνίδα αθλήτρια, καθώς έκανε ατομικό στα 800 και τα 1.500 μέτρα με χρόνους 2.08.53 και 4.30 αντίστοιχα, ενώ κατέκτησε την 2η θέση στα 800 και την 3η θέση στα 1.500 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Ο πρώτος στόχος για την Κατερίνα Κουτλή για το 2022 είναι η ημερίδα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ στις 5 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα εστιάσει τις προσπάθειές της στο να κερδίσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με σκοπό να διεκδικήσει κάποια διάκριση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού.

Ο βασικός στόχος της Κατερίνας Κουτλή όμως είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που είναι προγραμματισμένο για τις 15-21 Αυγούστου στο Μόναχο της Γερμανίας, συνεπώς η Ελληνίδα δρομέας πρόκειται να εστιάσει κι εκεί την προσοχή της.