Καλές επιδόσεις το πρωί στο ΣΕΦ, ευχές για καλή σεζόν από την Σακοράφα

 Runbeat Team   14:30 05-02-2022  

Καλές επιδόσεις το πρωί στο ΣΕΦ, ευχές για καλή σεζόν από την Σακοράφα


Με αρκετά καλές επιδόσεις ξεκίνησε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημερίδας κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες επέλεξαν την Ελλάδα για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στη σεζόν καθώς η πανδημία του covid 19 δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ήδη στο πρωινό πρόγραμμα σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις. Η Ελένη Πόλακ στον 3ο της φετινό αγώνα ξεπέρασε τα 4.45μ. και βελτίωσε το φετινό της καλύτερο (4.43μ.), ενώ η Τατιάνα Γκούσιν πέρασε τα 1.83μ. Στον τελικό των 60μ. έγινε μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Ζήκο και Νυφαντόπουλο. Και οι δύο τερμάτισαν σε 6.74 με τον πρώτο να αναδεικνύεται νικητής στο φώτο φίνις. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της ημερίδας θα μπουν με την ολοκλήρωσή της.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στο ΣΕΦ έδωσε από το πρωί η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιώργος Γιατρουδάκης, καθώς και τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου από την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή. Η κ. Σακοράφα και ο κ. Γιατρουδάκης το απόγευμα της Παρασκευής επισκέφθηκαν την εγκατάσταση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να δουν τις ετοιμασίες ενόψει της διοργάνωσης, καθώς και την προπόνηση των αθλητών και αθλητριών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εγκατάσταση.

«Είναι πολύ ωραίο να ξεκινούν οι αγώνες και να βλέπεις την επιθυμία αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν σε αυτούς. Οι ημερίδες στο ΣΕΦ είναι η ιδανική ευκαιρία για τους αθλητές και τους αθλήτριες μας να προετοιμαστούν γις τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουν ξεπεραστεί τα θέματα με τις εγκαταστάσεις και να έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε περισσότερους αγώνες στον κλειστό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες, εμείς στο διοικητικό συμβούλιου του ΣΕΓΑΣ θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια τους», είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.