Καλή παρουσία του Μέρλου στο Μπρνο, με ενοχλήσεις στο γόνατο ξεπέρασε τα 1.80μ. η Γκούσιν

 Runbeat Team   9:18 26-01-2023  

Καλή παρουσία του Μέρλου στο Μπρνο, με ενοχλήσεις στο γόνατο ξεπέρασε τα 1.80μ. η Γκούσιν


Το δεύτερο φετινό αγώνα της στο εξωτερικό έδωσε χθες το βράδυ η Τατιάνα Γκούσιν μετέχοντας στο μίτινγκ του Κότμπους, ενώ αγωνίστηκε και ο Αντώνης Μέρλος στο Μπρνο.

Η έμπειρη αθλήτρια του ύψους ολοκλήρωσε την προσπάθειά της ξεπερνώντας τα 1.80μ., ενώ δοκίμασε μία φορά στο 1.84μ. και άλλη μία στο 1.87μ., δεν κατάφερε να περάσει κάποιο από τα δύο ύψη και δεν έκανε τρίτη προσπάθεια καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις στο πόδι της.

 

Με το 1.80μ. κατέλαβε την 10η θέση στο μίτινγκ. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως θα συνεχίσει την προσπάθειά της ευελπιστώντας ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί με συντηρητική προπόνηση.

Ο Αντώνης Μέρλος από την πλευρά του κατέλαβε την τέταρτη θέση στο μίτινγκ ύψους στο Μπρνο ξεπερνώντας τα 2.17 μέτρα. Ο χθεσινός ήταν ο πρώτος από τους δύο αγώνες του Μέρλου στην Τσεχία, αφού το Σάββατο θα αγωνιστεί στο μίτινγκ στην πόλη Κλάντνο.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 2.00μ. και συνέχισε διαδοχικά στα 2.04μ., 2.11μ., πέρασε με την δεύτερη τα 2.14μ., με την πρώτη τα 2.17μ. κι έπειτα απέτυχε στα 2.20 μέτρα. Ο 24χρονος αθλητής δείχνει σε θέση να ανέβει υψηλότερα και να διεκδικήσει θέση στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης. Το ρεκόρ του Μέρλου στον κλειστό στίβο είναι 2.21 μέτρα.