Κάνει εξετάσεις και αποφασίζει για τον κλειστό στίβο η Ραφαέλα Σπανουδάκη

 Runbeat Team   10:26 30-01-2023  

Κάνει εξετάσεις και αποφασίζει για τον κλειστό στίβο η Ραφαέλα Σπανουδάκη


Δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο η πρώτος αγώνας στη χειμερινή σεζόν για την Ραφαέλα Σπανουδάκη καθώς ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο στον αγώνα που έδωσε στο μίτινγκ ISTAF του Ντίσελντορφ.

Η Ελληνίδα σπρίντερ αισθανόταν μία μικροενόχληση στο πόδι της τις τελευταίες ημέρες, αλλά χθες λίγο πριν τον προκριματικό των 60μ. ο πόνος εντάθηκε. Έτσι αποφάσισε να αγωνιστεί μεν, αλλά πολύ συντηρητικά τερματίζοντας πέμπτη σε 7.42.

Έφυγε από τη Γερμανία με στόχο να κάνει μία σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του προβλήματος και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί.

 

Η Σπανουδάκη έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης οπότε έχει το περιθώριο να μην κατέβει σε πολλούς αγώνες.

Όπως δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Βογιατζάκης, «δεν ήταν σε θέση να πατήσει σωστά το πόδι της. Η ενόχληση ήταν αρκετά έντονη και δεν της επέτρεψε να τρέξει όπως θα ήθελε. Ο πόνος υπήρχε από τις προηγούμενος ημέρες στην Ελλάδα, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Θα κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις και ευελπιστούμε να μην κινδυνέψει η συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης».

Να αναφέρουμε ότι πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και η Τατιάνα Γκούσιν, η οποία βρίσκεται στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τραυματισμό της.