Κανονικά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

 Runbeat Team   17:02 06-02-2021  

Κανονικά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου


Το «πράσινο» φως δόθηκε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων κι έτσι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα διεξαχθεί κανονικά το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 Να υπενθυμίσουμε ότι ο αριθμός των αθλητών και αθλητριών που θα αγωνιστούν θα είναι περιορισμένος και θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους κυνηγούν όρια για το Ευρωπαϊκό, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει: «Κανονικά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου την Παρασκευή (12/2) και το Σάββατο (13/2) στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και αναμένεται να περιληφθεί στην σχετική ΚΥΑ που θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες. Η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία τόσο με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσο και με την Πολιτική Προστασία, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος που θα πιστοποιηθεί η εξαίρεση μετακίνησης αθλητών και αθλητριών από Νομό σε Νομό, καθώς και η μετακίνηση τους το Σάββατο (13/2), μετά τις 18.00 το απόγευμα. Τις επόμενες ημέρες η ομοσπονδία αναμένεται να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες, που θα αφορούν στον τρόπο διεξαγωγής της φετινής ιδιαίτερης διοργάνωσης».