«Κλείνουν» οι… εκπτωτικές θέσεις στον Αυθεντικό Μαραθώνιο κολύμβησης

 Runbeat Team   15:21 29-04-2021  

«Κλείνουν» οι… εκπτωτικές θέσεις στον Αυθεντικό Μαραθώνιο κολύμβησης


Με τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να έχουν μείνει για σχεδόν ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης η… δίψα για δράση είναι εμφανής με το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται στις διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές καλοκαίρι.

Εξαιρετικά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για την ιστορική αθλητική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά το διάστημα 2 με 4 Ιουλίου 2021 στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

 

Οι φίλοι της κολύμβησης έχουν σπεύσει να εκμεταλλευτούν το early bird, ένα εκπτωτικό πρόγραμμα που τρέχουν οι διοργανωτές. Ουσιαστικά όσοι δηλώσουν συμμετοχή ως αύριο Μ. Παρασκευή 30/4 θα έχουν μία έκπτωση της τάξεως του 33% στην εγγραφή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές στον παιδικό αγώνα 800μ είναι δωρεάν, ενώ η διοργάνωση προσφέρει ειδική έκπτωση και στις ομαδικές εγγραφές άνω των 10 ατόμων. Επίσης, όλοι οι δημότες Ιστιαίας-Αιδηψού θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος εντελώς δωρεάν στις διαδρομές των 5χλμ, 3χλμ και 1.5χλμ. Οι εγγραφές γίνονται στη διεύθυνση: https://bit.ly/379LY8f

Φοβερή εμπειρία για όποιον συμμετέχει

Όσον αφορά στον αγώνα, συμμετέχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες κολυμβητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της περιοχής και να αποτελέσουν μέρος της ιστορίας, στον τόπο που γεννήθηκε η μαραθώνια κολύμβηση. Οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν με ασφάλεια στις εντυπωσιακές διαδρομές των 10χλμ (πάνω από τα ναυάγια της Ναυμαχίας του Αρτεμισίου του 480 π.Χ.), των 3χλμ, του 1.5χλμ καθώς και στη νέα, μοναδική διαδρομή των 5χλμ. Αντίστοιχα, οι μικρότεροι φίλοι της θάλασσας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις κολυμβητικές τους γνώσεις στον παιδικό αγώνα των 800μ. Οι διαδρομές των 5χλμ, 3χλμ, 1.5χλμ και 800μ. έχουν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την παραλία Πευκί.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Ο αγώνας αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ενώ το Sports Production έχει αναλάβει η ActiveMedia Group. Η διοργάνωση αποτελεί μέλος της παγκόσμιας κολυμβητικής κοινότητας αγώνων του Global Swim Series (GSS).