Κλείνουν σε 9 ημέρες οι εγγραφές για το «2nd Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου»

 Runbeat Team   15:08 31-05-2023  

Κλείνουν σε 9 ημέρες οι εγγραφές για το «2nd Paros Way - Πολυϊατρεία Αιγαίου»


Το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023, στο φημισμένο και πανέμορφο νησί της Πάρου θα διεξαχθεί το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικό - τουριστικά γεγονότα της Ελλάδος.

Μόλις τρεις εβδομάδες έμειναν για το μεγάλο ραντεβού στο νησί των Κυκλάδων, που υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Για να ζήσεις και εσύ αυτή την μοναδική εμπειρία και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο Aquathlon, θα πρέπει να πραγματοποιήσεις άμεσα την εγγραφή σου. Οι υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει, σε περιμένουν! Οι εγγραφές κλείνουν σε 9 ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 07 Ιουνίου στις 12 το βράδυ.

Οι εγγραφές «τρέχουν» και είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr όπως και η πλήρης προκήρυξη των αγώνων.

Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με φορείς, εταιρίες και την τοπική κοινωνία εξασφάλισε για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους:

40% έκπτωση στις μετακινήσεις με Blue Star Ferries. Περισσότερες πληροφορίες στο: https://parosway.gr/ekptosi-40-stin-blue-star-ferries-gia-to-paros-way-polyiatreia-aigaiou/

Εκπτώσεις σε διαμονή, εστίαση και αγορές. Περισσότερες πληροφορίες στο: https://parosway.gr/diamoni-estiasi/

Ένα εντυπωσιακό και πλήρες πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει pasta party και μαθήματα yoga.

 

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή