Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παγκρήτιο, τη Δευτέρα θα αποφασιστεί ποιοι χώροι ανοίγουν

 Runbeat Team   12:30 03-02-2024  

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παγκρήτιο, τη Δευτέρα θα αποφασιστεί ποιοι χώροι ανοίγουν


Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παγκρήτιο Στάδιο για την απομάκρυνση των λαμαρινών που  αποκολλήθηκαν την περασμένη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας. Όλοι οι χώροι του Σταδίου θα παραμείνουν κλειστοί τουλάχιστον ως την Δευτέρα 5/2, οπότε και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί ποιοι χώροι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης με απόλυτη ασφάλεια για τους χρήστες τους.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Αλέξης Καλοκαιρινός βρέθηκε ξανά στο Παγκρήτιο Στάδιο για να δει από κοντά τις εργασίες απομάκρυνσης του τμήματος του στεγάστρου που αποκολλήθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους. Τον Δήμαρχο συνόδεψε ο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη και η Αντιπρόεδρο της Εταιρίας Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. Ο.Τ.Α Άρια Χουρδάκη.

 

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες απομάκρυνσης των καταστρεμμένων πάνελς του στεγάστρου που ξεκίνησαν σήμερα από ειδικό συνεργείο και γερανοφόρο όχημα και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός σε δηλώσεις του τόνισε ότι το Στάδιο θα ανοίξει με ασφάλεια μόνο όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του στεγάστρου. Επεσήμανε ότι, θα ασκηθεί κάθε δυνατή πίεση στην Πολιτεία ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχει αναλάβει οι οποίες προβλέπονται από τη σύμβαση παραχώρησης του σταδίου και να χρηματοδοτήσει τόσο την αποκατάσταση των ζημιών όσο και τη συντήρηση που απαιτείται συνολικά για την Αθλητική εγκατάσταση.

Μάλιστα ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στόχος είναι η αναδρομική κάλυψη των υποχρεώσεων της Πολιτείας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παγκρήτιο, τη Δευτέρα θα αποφασιστεί ποιοι χώροι ανοίγουν runbeat.gr

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν υποχρεώσεις σε εθνικές ή άλλες αθλητικές διοργανώσεις θα μπορούν να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου, στο οποίο θα μεταφέρονται δωρεάν, μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ (δες ΕΔΩ).