Ξεκίνησαν τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών-live

 Runbeat Team   10:00 05-06-2021  

Ξεκίνησαν τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών-live


Σε εξέλιξη βρίσκεται τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών- γυναικών και ανδρών - γυναικών Κ23 που φιλοξενούνται στην Πάτρα.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προκριματικούς ανάμεσα σε αυτούς και το επί κοντώ των Γυναικών. Η χρυσή ολυμπιονίκης του 2016 Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) δε συμμετείχε στον προκριματικό, καθώς επέλεξε να συμμετάσχει εκτός συναγωνισμού απευθείας στον απογευματινό τελικό, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ενόψει των πολλών υποχρεώσεων της στο υπόλοιπο της σεζόν. Απευθείας τελικός θα γίνει στο ύψος των γυναικών με τη συμμετοχή 14 αθλητριών.

Δίχως εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο προκριματικός στο τριπλούν των ανδρών, με τον Νίκο Ανδρικόπουλο (Αμεινείας Μεσογείων) να σημειώνει 15,62 μ. που ήταν η καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους μετέχοντες. Από ένα άλμα χρειάστηκαν και οι Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) και Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων), που πέτυχαν 15,55 μ. και 15,27 μ., αντίστοιχα. Το όριο των 15,00 μ. ξεπέρασαν συνολικά οι οχτώ από τους 12 που θα συμμετάσχουν στον απογευματινό τελικό.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε σε απευθείας μετάδοση τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος: