Ξεκινούν αγώνες εκτός συνόρων οι Έλληνες πρωταθλητές

 Runbeat Team   13:44 10-01-2021  

Ξεκινούν αγώνες εκτός συνόρων οι Έλληνες πρωταθλητές


Σε αγωνιστική δράση μπαίνουν σιγά-σιγά οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο.

Ντεμπούτο θα κάνουν το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου η Μαρία Γάτου και η Κυριακή Σαμάνη, οι οποίες θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ της Σόφιας στη Βουλγαρία.

Η πρώτη έχει ατομικό ρεκόρ τα 7.29 στα 60μ. και η δεύτερη 7.34 στο ίδιο αγώνισμα και 8.34 στα 60μ. με εμπόδια. Στο ίδιο μίτινγκ έχουν κάνει γνωστό ότι θα πάρουν μέρος και οι Τριβυζάς, Βροντινός και Μυριανθόπουλος.

Από εκεί και πέρα, όπως έκανε γνωστό ο ΣΕΓΑΣ, στις 30 Ιανουαρίου θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ της Βιέννης άλλοι τρεις Έλληνες πρωταθλητές.

Ο Ανδρέας Δημητράκης για μία ακόμη χρονιά θέλει να έχει παρουσία στους αγώνες της χειμερινής περιόδου. Ο κορυφαίος δρομέας των μεσαίων αποστάσεων θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει από νωρίς στη σεζόν καλές επιδόσεις στα 1.500 μ.,προκειμένου να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο στο Τορούν. Στο μίτινγκ της Βιέννης θα ανοίξει τη χρονιά τόσο η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, όσο και ο Χρήστος Κοτίτσας, που αμφότεροι έχουν κάθε λόγο να σκέφτονται τα όρια στα 800 μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν.