Κωνσταντινούπολη 2023: Ατομικό ρεκόρ για τον Νυφαντόπουλο στα προκριματικά των 60μ.

 Runbeat Team   8:33 04-03-2023  

Κωνσταντινούπολη 2023: Ατομικό ρεκόρ για τον Νυφαντόπουλο στα προκριματικά των 60μ.


Ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω για τον Γιάννη Νυφαντόπουλο καθώς όχι μόνο σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα προκριματικά των 60μ. ανδρών, αλλά πήρε το εισιτήριο και για τα ημιτελικά.

Ο Έλληνας σπρίντερ πήρε μέρος στη 2η προκριματική σειρά και κατέλαβε την 6η θέση με χρόνο 6.72, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.

 

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος αποχώρησε διπλά ευχαριστημένος από το στάδιο καθώς όχι μόνο βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης και για τα ημιτελικά των 60μ. με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο!

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, «είμαι χαρούμενος που κατάφερα να κάνω ατομικό ρεκόρ και μάλιστα πρωί. Όλα αυτά όμως περνάνε σε δεύτερη μοίρα, δεν έχει σημασία αν θα τρέξουμε γρήγορα ή αν θα πάμε μακριά. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση πίσω στην πατρίδα. Μακάρι να μπορούσαμε να τους δώσουμε χαρά. Δε ξέρω αν εγώ τρέξω σήμερα γρήγορα κάποιος θα ευχαριστηθεί με αυτό. Γι΄αυτό δε πιστεύω πως έχει σημασία να πω κάτι περισσότερο για την παρουσία μου εδώ».