Κυριακοπούλου: «Όπως κάθε χρόνο ξεκινάω με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά»

 Runbeat Team   15:15 08-10-2021  

Κυριακοπούλου: «Όπως κάθε χρόνο ξεκινάω με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά»


Η όγδοη στο επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Νικόλ Κυριακοπούλου βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, έχοντας θέσει αρκετά υψηλούς στόχους. Η Ελληνίδα αθλήτρια με ατομικό ρεκόρ 4,83 μ. από το 2015 σκοπεύει να λάβει μέρος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του 2022.

Η Κυριακοπούλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ενόψει του 2022, τονίζοντας πως παρά τις δυσκολίες θα προσπαθήσει να επιτύχει τους στόχους της.

 

«Η επόμενη χρονιά έχει πολλές διοργανώσεις. Δυστυχώς οι 170 ημέρες άδειας που έχουμε οι εν ενεργεία διορισμένοι αθλητές δεν είναι αρκετές για να πραγματοποιήσουμε την προπόνηση μας όπως θα θέλαμε, παρόλα αυτά όπως κάθε χρόνο θα προσπαθήσω να φέρω σε πέρας τις υποχρεώσεις μου. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες του κλειστού και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου», είπε η αθλήτρια και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα υπάρχει το Παγκόσμιο στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό στο Μόναχο, διοργανώνεις στις οποίες θα επιδιώξω τη διάκριση».

Η Κυριακοπούλου μίλησε και για την μέχρι τώρα προετοιμασία της: «Ολοκλήρωσα την έκτη εβδομάδα και όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Όπως κάθε χρόνο ξεκινάω με πολύ όρεξη για σκληρή δουλειά, μέσα από την οποία θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα»