Μ. Ασημακόπουλος: «Αυτός ο κύκλος έκλεισε οριστικά, αμετάκλητα και σίγουρα όχι όπως του άξιζε»

 Runbeat Team   15:41 11-06-2021  

Μ. Ασημακόπουλος: «Αυτός ο κύκλος έκλεισε οριστικά, αμετάκλητα και σίγουρα όχι όπως του άξιζε»


Παρελθόν από τον ΣΕΓΑΣ, τον Μαραθώνιο Αθήνας και όλα τα δρομικά γεγονότα αποτελεί ο Μάκης Ασημακόπουλος και όλα τα στελέχη της SYNERGY O.E., όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω δήλωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Ασημακόπουλου:

«Αυτός ο κύκλος έκλεισε οριστικά, αμετάκλητα και σίγουρα όχι όπως του άξιζε. Σήμερα τα στελέχη της SYNERGY O.E. και εγώ αποχωρήσαμε από τον ΣΕΓΑΣ, τον Μαραθώνιο Αθήνας και όλα τα δρομικά του γεγονότα. Τα έντονα συναισθήματα της ημέρας δεν ενθαρρύνουν τα πολλά λόγια, απολογισμούς και τέτοια. Σιγά-σιγά θα τα πούμε όλα και θα έχω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους αμέτρητους καλούς γνωστούς και αγνώστους συντρόφους σ’ αυτό το έργο της ζωής μου. 

 

Για σήμερα θα μείνω στη δήλωση ότι είμαι σίγουρος για τα πολύ υψηλού επιπέδου επαγγελματικά στελέχη που αφήσαμε πίσω και για μία σειρά ικανότατους υπαλλήλους του ΣΕΓΑΣ οι οποίοι θα συνεχίσουν το πετυχημένο έργο μίας 15ετίας και θα έχουν τη στήριξη των άριστων χορηγών του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να πάνε το εθνικό μας γεγονός ακόμη πιο ψηλά. Καλή δύναμη σε όλους. Μία τεράστια συγνώμη σε όσους άθελά μου τυχόν πλήγωσα κατά το πέρασμά μου από το δρομικό χώρο, σε όσους τώρα άφησα μόνους λόγω της απόφασής μου να αποχωρήσω και προπάντων σε όσους δρομείς δεν κατάφερα να προστατεύσω το καταραμένο 2020».