M. Τεντόγλου: «Η αλλαγή του κανονισμού είναι για εκείνους που συνηθίζουν τα άκυρα άλματα και αντιμετωπίζουν ζητήματα τεχνικής» (Pic)

 Runbeat Team   16:35 23-02-2024  

M. Τεντόγλου: «Η αλλαγή του κανονισμού είναι για εκείνους που συνηθίζουν τα άκυρα άλματα και αντιμετωπίζουν ζητήματα τεχνικής»  (Pic)


Θέση για πρώτη φορά δημόσια πήρε ο κορυφαίος άλτης του κόσμου, ο «δικός μας» Μίλτος Τεντόγλου για την αλλαγή του κανονισμού στο άλμα εις μήκος. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την πρόταση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η οποία θα δοκιμαστεί κιόλας φέτος, οι αθλητές θα έχουν μια μεγαλύτερη καθορισμένη περιοχή στον διάδρομο για να πατήσουν και να εκτοξευτούν προς το σκάμα και η μέτρηση θα ξεκινά από το σημείο που πάτησε ο αγωνιζόμενος ή η αγωνιζόμενη.

 

Με σχόλιό του σε ανάρτηση του Jumpers World στο Instagram, ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε θέση κατακρίνοντας την απόφαση και λέγοντας ότι «η αλλαγή του κανονισμού είναι για εκείνους που συνηθίζουν τα άκυρα άλματα και αντιμετωπίζουν ζητήματα τεχνικής». Αρκετοί αθλητές απάντησαν στο σχόλιο του Έλληνα Ολυμπιονίκη, δείχνοντας ότι συμφωνούν με την θέση του.

M. Τεντόγλου: «Η αλλαγή του κανονισμού είναι για εκείνους που συνηθίζουν τα άκυρα άλματα και αντιμετωπίζουν ζητήματα τεχνικής»  (Pic) runbeat.gr


Θυμίζουμε ότι θέση πήρε και ο θρύλος του στίβου, Καρλ Λιούις, που επίσης δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα όσα αποφάσισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία.