Μανώλης Στεφανουδάκης: Μετά την πρωτιά στη Θεσσαλονίκη αναχωρεί για την Ινδία

 Runbeat Team   18:34 26-04-2023  

Μανώλης Στεφανουδάκης: Μετά την πρωτιά στη Θεσσαλονίκη αναχωρεί για την Ινδία


Άλλη μία πρωτιά πανηγύρισε ο Μανώλης Στεφανουδάκης στην πρώτη ημερίδα στίβου ΑμεΑ "Ελπίδα 2023" που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 22/4 στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.

Ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης ήταν νικητής στον ακοντισμό κατηγορίας F54 με βολή στα 28 μέτρα και συνεχίζει την προετοιμασία του για τους αγώνες που ακολουθούν.

 

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «η ημερίδα της Θεσσαλονίκης ήταν η τρίτη διοργάνωση που συμμετείχα για φέτος και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά βάσει του επιπέδου της προετοιμασίας που βρίσκομαι τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης θα αναχωρήσει σε λίγες ημέρες για την Ινδία όπου θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού που είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο αθλητής στις δηλώσεις του τόνισε ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των εταιριών που μας βοηθάνε ηθικά και οικονομικά στην προετοιμασία μας και συγκεκριμένα τον μέγα χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφάλειαι και τα μέλη των εταιρειών Minoan Lines, Πλαστικά Κρήτης, Ζαρός Α.Ε., MK Hotel Collection, JuniorAcademy-Χερρονάσιος Σχολή, Sika Hellas ABEE, ΖΟΕΤΙΣ Ελλάς Α.Ε., Δερβός –Δημητρακόπουλος Α.Ε., Proactive Α.Ε., Δριμισκιανάκης PC που πραγματικά χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε την δύναμη να πετύχουμε τόσες πολλές διακρίσεις».