Με άλμα στα 8.26μ. ξεκίνησε τη σεζόν ο Μίλτος Τεντόγλου (vid)

 Runbeat Team   7:59 26-05-2023  

Με άλμα στα 8.26μ. ξεκίνησε τη σεζόν ο Μίλτος Τεντόγλου (vid)


Το ντεμπούτο του στον ανοικτό στίβο έκανε χθες το βράδυ ο Μίλτος Τεντόγλου μετέχοντας στο Διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τη σεζόν καθώς είχε καλύτερο άλμα στα 8.26μ. και συνολικά τρία από τα τέσσερα έγκυρα άλματά του πάνω από τα 8.20μ.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του με 8.25μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο άλμα, πέτυχε 8.17μ. στο τρίτο, δεν ολοκλήρωσε το τέταρτο κι έκλεισε τον αγώνα του με 8.22μ. και 8.26 μέτρα. Κατέκτησε την πρώτη θέση και θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 4 του μηνός στο Street Event του Πειραιά, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο.

 

Ο ίδιος μιλώντας για τον χθεσινό του αγώνα τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα. Ήταν το ντεμπούτο και στον πρώτο συνήθως αγώνα δεν πηδάω καλά, όμως, σήμερα (σ.σ. χθες) είχα μια σειρά από καλά άλματα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι με τον Τόμπιας Μόντλερ. Έχουμε κάνει μαζί πολλούς αγώνες σε διαφορετικά μέρη στον κόσμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπάρχει πίεση για το χρυσό στο παγκόσμιο μόνο από τον εαυτό μου. Γιατί το θέλω και ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Το μήκος φαίνεται πολύ δυνατό φέτος. Ωστόσο όταν ο συναγωνισμός είναι μεγάλος καταφέρνω να πηδάω όπως πρέπει».

Δεύτερος πίσω από τον Τεντόγλου ήταν ο Τόμπιας Μόντλερ με 7.96μ., που και αυτός το τελευταίο διάστημα ήταν στην Κύπρο για προετοιμασία. Ο Ανδρέας Πανταζής ξεκίνησε τη χρονιά στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 7.44μ., που του έδωσε την έκτη θέση. Ο αθλητής θα κάνει ντεμπούτο στο βασικό του αγώνισμα, το τριπλούν, την Κυριακή στα «Βενιζέλεια – Χανιά».

Τα αποτελέσματα