Με ένα άλμα στον τελικό του μήκους ο Τεντόγλου

 Runbeat Team   20:16 04-03-2021  

Με ένα άλμα στον τελικό του μήκους ο Τεντόγλου


Ένα άλμα χρειάστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην πρώτη του προσπάθεια είχε άλμα στα 8.04μ. και πήρε την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή στις 21:20. Να υπενθυμίσουμε ότι το όριο για τον τελικό είναι τα 8μ.

Ο Τεντόγλου ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο και στόχος του ήταν να τελειώνει γρήγορα με τον προκριματικό χωρίς να χρειαστεί να επιβαρύνει περισσότερο τον εαυτό του, όπως και έγινε.

Ο Αλέξης Περιστέρης από την πλευρά του κατάφερε να πετύχει το στόχο του, δηλαδή να ξεπεράσει τον εαυτό του σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 7.61μ. (7.45μ. το προηγούμενο). Ωστόσο δεν πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Μόντλερ, ο οποίος είχε το καλύτερο άλμα στον προκριματικό, το οποίο μετρήθηκε στα 8.18μ.

Εκτός τελικού των 1.500μ. έμεινε ο Ανδρέας Δημητράκης καθώς στην 3η προκριματική σειρά που έτρεξε τερμάτισε 11ος με χρόνο 3.44.05.