Με καλές επιδόσεις και όμορφες εικόνες ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16

 Runbeat Team   11:28 19-06-2023  

Με καλές επιδόσεις και όμορφες εικόνες ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16


Πολλά αισιόδοξα μηνύματα άφησαν οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, που διεξήχθη σε δύο ομίλους στην Ελευθερούπολη και τη Χαλκίδα το διήμερο που μας πέρασε.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν μεγάλη από εκατοντάδες παιδιά των μικρών ηλικιών και παρά τον άστατο καιρό που δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθειά τους, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απολαμβάνοντας τη συμμετοχή τους στο μικρότερο ηλικιακά πρωτάθλημα.

 

Στην Ελευθερούπολη έγινε ο Βόρειος Όμιλος με την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων να αναδεικνύεται νικήτρια στα αγόρια με 92 βαθμούς, τον ΓΣ Σερρών να ακολουθεί με 82 και τον Πελασγό Λάρισας να είναι τρίτος με 71 βαθμούς.

Ο ΑΓΣΙ ήταν πρώτος και στα κορίτσια με 116 και ακολούθησαν ΓΣ Νίκη Βόλου (64) και ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης (56).

Στη Χαλκίδα, όπου συμμετείχαν τα σωματεία του Νοτίου Ομίλου, πρωταθλητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 63 βαθμούς και ακολούθησε ο ΑΣ Έφηβος Χίου με 44 και ο ΣΑΚΑ με 43 βαθμούς.

Στα κορίτσια ο ΓΣ Κερατσινίου ήταν πρώτος με 56 και οριακά πίσω του ακολούθησαν ο ΑΟ Κάλλιστος με 52 στη δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν με 50 βαθμούς ο ΑΟ Φιλοθέης και ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία