Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου!

 Runbeat Team   17:06 30-06-2023  

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου!


Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας, το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023, συμμετείχαν σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικό – τουριστικά γεγονότα της Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έζησαν μοναδικές στιγμές και βίωσαν μια εξαιρετική και αξέχαστη αθλητική εμπειρία. Αθλητές μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο aquathlon, στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

 

Σύμμαχοί τους, ο καλός καιρός αλλά και οι τουρίστες που βρέθηκαν εκείνο το διήμερο στο νησί και τους χειροκροτούσαν σε όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 17 Ιουνίου με κολύμβηση στον Ναυτικό Όμιλο της Πάρου. Σε έναν πανέμορφο και οργανωμένο χώρο το πρωί δόθηκε το έναυσμα για τους κολυμβητικούς αγώνες. Την εκκίνηση έδωσε ο δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος.

Το «παρών» στην διοργάνωση καθώς και στην διαδικασία των απονομών έδωσε και ο έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς.

Το απόγευμα διεξήχθησαν οι αγώνες aquathlon με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία…

Το βράδυ, αθλητές, συνοδοί και προσκεκλημένοι κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της Πάρου όπου απόλαυσαν εκτός από το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και γεύσεις που προσέφερε το pasta party.

Νησιώτικο ρυθμό όπως αρμόζει στο ξακουστό νησί της Πάρου έδωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις με τα παραδοσιακά συγκροτήματα αλλά και την μπάντα με τα νησιώτικα τραγούδια!

 

Την Κυριακή 18 Ιουνίου εκατοντάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές συμμετείχαν στους αγώνεςδρόμου των 5 χλμ και των 21 χλμ.

Οι δρόμοι της Πάρου «πλημμύρησαν» από ένα πολύχρωμο ποτάμι αθλητών καθώς ο αγώνας του ημιμαραθωνίου είναι σχεδιασμένος ώστε να αναδεικνύει τις ομορφιές του Νησιού.

Συγκίνηση και ενθουσιασμός επικράτησε στην απονομή των επάθλων και των μεταλλίων, όπου διοργανωτές και αθλητές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στο 3nd Paros Way 

Τα προσωρινά αποτελέσματα των αγώνων έχουν αναρτηθεί στο: https://results.mysportevent.gr/results.php?id=20230043