Με μία λαμπρή τελετή «άναψε η φλόγα» των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο!

 Runbeat Team   16:56 24-08-2021  

Με μία λαμπρή τελετή «άναψε η φλόγα» των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο!


Με μία άκρως συγκινητική τελετή που έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο του Τόκιο, ξεκίνησαν και επίσημα οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2021. Η διοργάνωση είχε αναβληθεί μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2020 και φέτος θα γίνει με τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόστηκαν στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες.




 

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν έως τις 5 Σεπτεμβρίου και η σημερινή τελετή έναρξης πέρασε πολύ όμορφα μηνύματα υπέρ της ισότητας, αλλά και της ανθρώπινης δύναμης. Οι Ιάπωνες διοργανωτές δημιούργησαν μία πολύ εντυπωσιακή τελετή με πυροτεχνήματα και διάφορα acts που έγιναν πριν και μετά από την παρέλαση των αθλητών, με τη συμμετοχή πολλών γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Στην καθιερωμένη παρέλαση των χωρών, οι πολλοί αθλητές επέλεξαν να φορέσουν παραδοσιακές ενδυμασίες και αξεσουάρ της χώρας τους, προκειμένου να προβάλουν την καταγωγή τους. Η Ελλάδα θα λάβει μέρος σε 11 αθλήματα με 44 αθλητές και αθλήτριες και τέσσερις συνοδούς. Σημαιοφόροι της Ελληνικής αποστολής ήταν η Άννα Ντέντα και ο Θανάσης Κωνσταντινίδης.