Με σπουδαία ονόματα το 11ο Διεθνές Μίτινγκ αλμάτων

 Runbeat Team   16:36 24-05-2021  

Με σπουδαία ονόματα το 11ο Διεθνές Μίτινγκ αλμάτων


Με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και αθλητριών θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 26 Μαΐου το 11ο Διεθνές Μίτινγκ αλμάτων που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ.

Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και ξεχωρίζουν πολλές συμμετοχές μία εκ των οποίων αυτή της Ολυμπιονίκη και παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ιβάνα Σπάνοβιτς από τη Σερβία που θα πάρει μέρος στο άλμα σε μήκος. Η συμμετοχή αυτή της Σέρβας αθλήτριας είναι η δεύτερη στον αγώνα αφού είχε συμμετάσχει πάλι το 2018 και είχε πετύχει 6.98μ που ήταν η κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Στο ίδιο αγώνισμα, στους άνδρες ξεχωρίζει η συμμετοχή Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτου Τεντόγλου, στο τριπλούν θα πάρει μέρος o «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 Δημήτρης Τσιάμης, η περσινή νικήτρια στο τριπλούν που είχε σημειώσει ρεκόρ νεανίδων με 14.12μ., Σπυριδούλα Καρύδη, στο επί κοντώ η Ελένη Πόλακ και ο Εμμανουήλ Καραλής ενώ στο ύψος οι Κώστας Μπανιώτης, Αντώνης Μέρλος και στις γυναίκες Ιωάννα Ζάκκα και Τατιάνα Γκούσιν.

Μεταξύ των ξένων αθλητών που θα συμμετάσχουν είναι και ο Σουηδός Φαμπιάν Ντέρλιντ στο ύψος, στο μήκος οι Ζαν Πιερ Μπερτράν (Γαλλία), Γιάν Ραντριανασολο (Γαλλία), η Τουγκμπά Ντανισμάζ (Τουρκία) και Αριάνα Κουζμάνοβα (Βουλγαρία) στο τριπλούν και πολλοί ακόμη Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, European Athletics και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, World Athletics.

 

Το πρόγραμμα

15:30 Επί κοντώ ανδρών και ανδρών Κ20

16:00 Ύψος ανδρών και ανδρών Κ20, μήκος γυναικών και γυναικών Κ20

17:15 Τριπλούν ανδρών και ανδρών Κ20

18:00 Ύψος γυναικών και γυναικών Κ20, Επί κοντώ γυναικών και γυναικών Κ20

18:20 Μήκος ανδρών και ανδρών Κ20

19:30 Τριπλούν γυναικών και γυναικών Κ20

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να παρακολουθήσουν το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων σε live streaming μέσα από το επίσημο Site του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας (www.filkal.gr).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία όλων εντός του Σταδίου είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.