Με Στεφανίδη και άλλες έξι Ολυμπιονίκες του επί κοντώ το μίτινγκ της Ντόχα στις 5 Μαΐου

 Runbeat Team   14:04 25-03-2023  

Με Στεφανίδη και άλλες έξι Ολυμπιονίκες του επί κοντώ το μίτινγκ της Ντόχα στις 5 Μαΐου


Στις 5 Μαΐου θα κάνει το ντεμπούτο της στον ανοικτό στίβο η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μάλιστα θα συμμετάσχει σ’ ένα πολύ δυνατό μίτινγκ με την παρουσία των κορυφαίων αθλητριών επί κοντώ του κόσμου.

Οι διοργανωτές του μίτινγκ της Ντόχα ανακοίνωσαν τα ονόματα των αθλητριών που θα πάρουν μέρος στο επί κοντώ γυναικών και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η Κατερίνα Στεφανίδη. Ο ανταγωνισμός στον πρώτο αγώνα της σειράς Wanda Diamond League του 2023 θα είναι πολύ μεγάλος καθώς παρούσες θα είναι οι πέντε πρώτες αθλήτριες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Όρεγκον και συνολικά επτά Ολυμπιονίκες.

 

Ξεχωρίζει η παρουσία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκης,  Katie Moon, ενώ θα αγωνιστούν επίσης οι δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού στίβου Sandi Morris, η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια και νικήτρια του Diamond League, Nina Kennedy , η πρωταθλήτρια Ευρώπης ανοικτού και κλειστού στίβου, Wilma Murto, η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού στίβου, Tina Sutej, φυσικά η ολυμπιονίκης του 2016 Κατερίνα Στεφανίδη, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης Holly Bradshaw, η πρωταθλήτρια στους αγώνες Κοινοπολιτείας 2018, Alysha Newman και η πρωταθλήτρια πανεπιστημίων του 2019, Bridget Williams.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος και ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του κλασικού αθλητισμού.  

Το Wanda Diamond League 2023 περιλαμβάνει 14 συναντήσεις. Η πρεμιέρα θα γίνει στη Ντόχα στο Qatar Sports Club στις 5 Μαΐου και η αυλαία θα πέσει το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου στο Γιουτζίν.