Με στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Οδυσσέας Μουζενίδης

 Νίκη Μηλιαράκη   14:19 08-03-2022  

Με στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Οδυσσέας Μουζενίδης


Αλλιώς ονειρευόταν το ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν ο Οδυσσέας Μουζενίδης και αλλιώς του προέκυψε.

Ο έμπειρος σφαιροβόλος συμμετείχε το περασμένο Σάββατο 5/3 στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων που φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και περίμενε κάτι καλύτερο από το 18.53μ. που του χάρισε την 2η θέση πίσω από τον Τάσος Λατιφλάρι (19.09μ.).

 

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την επίδοση», τόνισε στο runbeat.gr ο Οδυσσέας Μουζενίδης, όμως υπήρχε εξήγηση γι’ αυτό. «Περίμενα κάτι περισσότερο, αλλά το γεγονός ότι αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας το τελευταίο πενταήμερο δε μου επέτρεψε να παρουσιάσω κάτι καλύτερο. Αυτό με έριξε ψυχολογικά. Τώρα είμαι καλύτερα και θεωρώ ότι στο Ευρωπαϊκό ρίψεων που θα γίνει στην Πορτογαλία θα είμαι καλύτερα και θα κάνω καλύτερη επίδοση». Να υπενθυμίσουμε ότι το Χειμερινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρίψεων είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο.

Αναφερόμενος, τέλος, στους φετινούς του στόχους ανέφερε: «Το σημαντικότερο για μένα είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μόναχο. Θέλω να με δείτε εκεί πρώτα ο Θεός. Η προετοιμασία έχει κυλήσει πάρα πολύ καλά. Είναι ακόμα νωρίς και θεωρώ ότι μέχρι τον Ιούλιο θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε στο Ευρωπαϊκό».