Με την Πεσιρίδου στην αποστολή αναχωρεί μεθαύριο για Βουκουρέστι η Εθνική

 Runbeat Team   15:01 14-06-2021  

Με την Πεσιρίδου στην αποστολή αναχωρεί μεθαύριο για Βουκουρέστι η Εθνική


Χωρίς… απώλειες αναχωρεί μεθαύριο Τετάρτη 16/6 η  εθνική μας ομάδα ανδρών-γυναικών για τη Ρουμανία, προκειμένου το σαββατοκύριακο (19-20/6) να συμμετάσχει στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στην πόλη Κλουζ- Ναπόκα.

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Βουκουρέστι το πρωί της Τετάρτης στις 08.35 και από το Βουκουρέστι θα πετάξει αεροπορικώς για την πόλη Κλουζ - Ναπόκα.

Στην αποστολή θα συμμετέχει κανονικά και η Ελισάβετ Πεσιρίδου καθώς ο τραυματισμός της δεν αποδείχτηκε σοβαρός. Η αθλήτρια εξετάσθηκε από τον γιατρό της Ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα , ο οποίος έδωσε το ελεύθερο να ακολουθήσει την ομάδα στη Ρουμανία. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου ένιωσε μια σύσπαση στον δικέφαλο το Σάββατο στη διάρκεια της κούρσας στη Γενεύη με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει τον αγώνα της, κίνηση που όπως αποδείχθηκε την γλίτωσε από έναν σοβαρότερο τραυματισμό. Η Πεσιρίδου είναι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια των εμποδίων και η βοήθεια της στο έργο της εθνικής ομάδας θα είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Η αποστολή μας θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (21/6) το βράδυ.