Μεγάλος αγώνας στο μήκος με νικήτρια στο τελευταίο άλμα την Κολοκυθά, 2η η Παπαχρήστου

 Runbeat Team   19:20 06-06-2021  

Μεγάλος αγώνας στο μήκος με νικήτρια στο τελευταίο άλμα την Κολοκυθά, 2η η Παπαχρήστου


Μεγάλος τελικός έγινε στον τελικό του μήκους γυναικών, εκεί που η πρωτιά άλλαξε τρεις φορές χέρια και τελικά κατέληξε στην Ευθυμία Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) με καλύτερο άλμα στα 6.33μ. Στη 2η θέση βρέθηκε η Βούλα Παπαχρήστου που έκανε το καλύτερο άλμα της στην τελευταία της προσπάθεια με 6.29μ. και τρίτη η νεαρή ταλαντούχα Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ) με 6.23μ που είχε από την 1η της προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χαϊτίδου ήταν πρώτη μέχρι και την 5η προσπάθεια οπότε και η Κολοκυθά είχε άλμα στα 6.27μ., ενώ η πρωτιά άλλαξε χέρια στην 6η προσπάθεια όταν το άλμα της Παπαχρήστου μετρήθηκε στα 6.29μ. Όμως η Κολοκυθά απάντησε στην τελευταία της προσπάθεια κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Να σημειωθεί ότι η τελευταία διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μιλώντας μετά τη νίκη της η Ευθυμία Κολοκυθά τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τη 2η νίκη μου σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κυνηγάω την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από το ranking και γι’ αυτό είχα πάθος στα άλματα και ελπίζω να τα καταφέρω». Η Βούλα Παπαχρήστου από την πλευρά της είπε: «Δεν έχω ξεκινήσειπολύ καλά καθώς νιώθω ακόμα μουδιασμένη και αισθάνομαι την προετοιμασία στα πόδι μου. Γι΄αυτό κάνω αγώνες για να φορμαριστώ και να βελτιωθώ. Θέλω να εστιάσω στην εκρηκτικότητά μου».

Ο Θανόπουλος νικητής στη δισκοβολία

Στη δισκοβολία των ανδρών νικητής ήταν ο Ιάσων Θανόπουλος (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) με 55.72μ., ενώ ακολούθησε ο Κυριάκος Ζώτος (Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 53.47μ. και ο Αναστάσιος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) με 51.80μ.