Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ η Μαρία Μπελιμπασάκη

 Runbeat Team   17:15 13-01-2021  

Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ η Μαρία Μπελιμπασάκη


Τη Λασιθιώτισσα πρωταθλήτρια των 400μ., Μαρία Μπελιμπασάκη, επέλεξαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του στίβου να τους εκπροσωπήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, μία πρόταση που αποδέχτηκε η Ομοσπονδία.

Η ασημένια πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου το 2018 ανήκει και επίσημα από σήμερα στα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και θα έχει δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις που θα παίρνονται.

Η ενημέρωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αποδεχθεί πρόταση μεγάλου αριθμού από τους κορυφαίους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, για τον ορισμό της πρωταθλήτριας Μαρίας Μπελιμπασάκη ως Μέλος του Δ.Σ. με δικαίωμα ψήφου, όπως προβλέπεται από την Αθλητική Νομοθεσία. Υπενθυμίζεται ότι ο Νόμος προβλέπει ότι ο εκπρόσωπος των αθλητών ορίζεται από τον Σύλλογο των Αθλητών όταν υπάρχει τέτοιος.

Εάν δεν υπάρχει η επιλογή είναι αρμοδιότητα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Παρ’ όλα αυτά η Ομοσπονδία ζήτησε την γνώμη των Αθλητών του Σχεδιασμού, με το ανωτέρω αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος ορισμός θα ισχύει μέχρι την δημιουργία Συλλόγου Αθλητών, στην αρμοδιότητα του οποίου θα είναι η αναθεώρηση ή μη της παραπάνω απόφασης».