Μετά τους αθλητές και οι προπονητές στίβου αποκτούν τη δική τους Ένωση

 Runbeat Team   12:25 26-10-2021  

Μετά τους αθλητές και οι προπονητές στίβου αποκτούν τη δική τους Ένωση


Τη δική τους «φωνή» απέκτησαν οι προπονητές στίβου στην Ελλάδα καθώς πρόσφατα δημιουργήθηκε η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού .

Η ΠΕΠΚΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να μπορέσουν οι προπονητές να έχουν ισχυρό λόγο στα δρώμενα του στίβου. Μάλιστα με ανακοίνωσή της καλεί τους ενεργούς προπονητές να κάνουν την εγγραφή τους.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού δημιουργήθηκε από μία ομάδα προπονητών, με σκοπό την δυναμική εκπροσώπηση του κλάδου στα στιβικά δρώμενα της χώρας.

 Ο πολύ σημαντικός ρόλος των προπονητών στο οικοδόμημα του στίβου έχει απαξιωθεί τόσο οικονομικά όσο και θεσμικά.

Στόχος μας είναι ο προπονητής στίβου να αποκτήσει φωνή και να την εκφράζει με συγκροτημένο τρόπο στους αρμόδιους φορείς.

Καλούμε όλους τους ενεργούς προπονητές στίβου ανά την Ελλάδα αλλά και αυτούς που για κάποιο λόγο βρίσκονται εκτός προπονητικής διαδικασίας αυτό τον καιρό, να εγγραφούν στην Πανελλήνια Ένωση μας, ώστε με τη δυναμικότητα που θα αποκτήσουμε να διεκδικήσουμε καλύτερες εργασιακές αλλά και αθλητικές συνθήκες σε όλους τους τομείς για το άθλημα που αγαπάμε.

Πρέπει επιτέλους ο προπονητής στίβου να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει.

Σας επισυνάπτουμε την αίτηση που πρέπει να τη συμπληρώσετε και να τη στείλετε στο email [email protected]

Απαραίτητη προϋπόθεση για την προεγγραφή κάποιου σαν μέλος στην Πανελλήνια Ένωση μας είναι να έχει αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Κλασικού Αθλητισμού οποιαδήποτε κατηγορίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη της προσωρινής διοίκησης Δημήτρη Παππά 6932969640 και Δημήτρη Δαμασκηνό 6936451692».