Μίλτος Τεντόγλου και Γιώργος Πομάσκι μιλούν για τον μεγάλο στόχο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη (Vid)

 Runbeat Team   17:12 25-02-2023  

Μίλτος Τεντόγλου και Γιώργος Πομάσκι μιλούν για τον μεγάλο στόχο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη (Vid)


Για τον επόμενο μεγάλο στόχο μίλησαν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Γιώργος Πομάσκι στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ, δείχνοντας την επιθυμία που υπάρχει για ακόμα μία διάκριση. Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε την… ανησυχία του για την ώρα των αγώνων καθώς όπως είπε δεν είναι πολύ καλός με τους πρωινούς αγώνες, ενώ από την άλλη, ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι είπε ότι ο Μίλτος βάζει συνεχώς νέους στόχους για να βρίσκει κίνητρο.

 

«Στόχος μου για την Κωνσταντινούπολη είναι να πάρω το χρυσό μετάλλιο, το οποίο θα είναι το πιο δύσκολο φέτος, γιατί οι προκριματικοί είναι πολύ πρωί. Είναι στις 9:00 ο προκριματικός και στις 10:00 ο τελικός και δεν είμαι πολύ καλός με τα πρωινά, αλλά θα το παλέψω, εντάξει μου έχει ξανασυμβεί να είναι οι αγώνες πρωί. Απλά είναι λίγο πιο δύσκολο από ότι θα ήταν το απόγευμα, για να σας πω ότι θα το πάρω εύκολα» είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου, που στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αν καταφέρω να κερδίσω, θα είμαι ο πρώτος στην ιστορία του αγωνίσματος που θα έχω τρία σερί χρυσά μετάλλια. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος και θα προσπαθήσω πολύ να τον πετύχω».

 

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πομάσκι είπε: «Μόνος του βάζει στόχους, μόνος του βάζει όρια που θέλει να ξεπεράσει. Έχει διαβάσει σε κάθε αγώνα για τα ρεκόρ. Αυτά είναι στοιχεία που αμέσως του δίνουν ένα κίνητρο. Εύχομαι όλοι οι προπονητές να είχαν έναν τέτοιο αθλητή».

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στις προπονήσεις του πρωταθλητή Ευρώπης, λέγοντας: «Έχουμε αλλάξει πάρα πολύ τις προπονήσεις, μπορώ να πω ότι έχει βγει από τους κανόνες της προπόνησης ο Μίλτος. Με βάση κάποιες αδυναμίες που έχει και ότι πρέπει να προσέξουμε τα γόνατά του, αυτό έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στις προπονήσεις. Σχεδόν ποτέ δεν κάνουμε άλματα στις προπονήσεις. Έχει τέτοιες ικανότητες που δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες προπονήσεις σε άλλο παιδί».