Μουδιασμένο ντεμπούτο για τους Έλληνες που μετείχαν στο μίτινγκ της Σόφιας

 Runbeat Team   18:40 22-01-2022  

Μουδιασμένο ντεμπούτο για τους Έλληνες που μετείχαν στο μίτινγκ της Σόφιας


Πέντε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν σήμερα 22/01 στο μίτινγκ κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια.

Η Ανδριάνα Φέρρα αγωνίστηκε στα 400μ., όπου είχε επίδοση 55:03, χρόνος που δεν την ικανοποιεί, ωστόσο, επειδή είναι ακόμα το ξεκίνημα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εξάλλου οι κλειστές στροφές στο στάδιο της Σόφιας δε βοήθησαν στο να έρθει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Φέρρα έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 54.01 και στόχος της είναι να το βελτιώσει.

Η Μαρία Γάτου πήρε θέση εκκίνησης στα 60μ., ωστόσο ακυρώθηκε στα προκριματικά και δεν μπόρεσε να τεστάρει τις δυνατότητές της. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τους αγώνες της, μέσα από τους οποίους θα επιδιώξει να βρει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της.

 

Την καλύτερη παρουσία από ελληνικής πλευράς την είχε η Μαρία Στεφανοπούλου στο μήκος καθώς "προσγειώθηκε" στα 5,88 μ. επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Νίκος Ξενικάκης δεν κατάφερε να βρει έγκυρο πάτημα στην βαλβίδα και ακυρώθηκε, ενώ ο Βασίλης Μαρτινάκης ολοκλήρωσε με άλμα στα 7,15 μέτρα.