Ν. Κυριακοπούλου: «Οι στόχοι όπως κάθε χρόνο είναι υψηλοί»

 Runbeat Team   14:23 27-04-2022  

Ν. Κυριακοπούλου: «Οι στόχοι όπως κάθε χρόνο είναι υψηλοί»


Λίγο πριν την έναρξη της θερινής περιόδου, Η  Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ήδη προχωρήσει, μαζί με τον προπονητή της Φώτη Στεφανή, στο σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η έμπειρη αθλήτρια έχει υψηλούς στόχους για ακόμα μία χρονιά, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού, το Παγκόσμιο του Όρεγκον (15-24/7) και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου (15-21/8).

 

Η όγδοη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο επί κοντώ ολοκλήρωσε το Μ. Σάββατο την 20ημερη προετοιμασία της στην Κύπρο, που μπορεί να μην είχε όσα αγωνιστικά άλματα θα ήθελε, ωστόσο περιλάμβανε μεγάλο όγκο δουλειάς, τον οποίο θα εξαργυρώσει στο εγγύς μέλλον.

«Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στην προετοιμασία και μία από αυτές είχε να κάνει με τον δυνατό άνεμο, που δεν μας άφησε να κάνουμε όσα άλματα θα θέλαμε. Στο υπόλοιπο κομμάτι έγινε εξαιρετική δουλειά και βγήκε μεγάλος όγκος προετοιμασίας», είπε η "ασημένια" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, που συμπλήρωσε για τους αγώνες της θερινής περιόδου:





«Δεν προγραμματίζω να κάνω πολλούς αγώνες μέσα στη σεζόν. Θα είμαι αρκετά επιλεκτική και θα επιδιώξω να είμαι παρούσα σε διοργανώσεις της Α' και Β΄ κατηγορίας στο παγκόσμιο ράνκινγκ. Αυτό που με βεβαιότητα μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι πως θα συμμετάσχω στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ, τον πρώτο αγώνα της σειράς, που στο πρόγραμμα του έχει το επί κοντώ γυναικών. Οι στόχοι όπως κάθε χρόνο είναι υψηλοί», είπε η Κυριακοπούλου, που το 2022 ήταν όγδοη στους Ολυμπιακούς, στην τέταρτη συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.