Ν. Κυριακοπούλου: «Στόχος να κυνηγήσω μεγάλα άλματα»

 Runbeat Team   15:35 21-10-2022  

Ν. Κυριακοπούλου: «Στόχος να κυνηγήσω μεγάλα άλματα»


Έχοντας επιστρέψει εδώ και καιρό στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, που αποτελεί η βάση της, η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά. Προς το παρόν, η έμπειρη αθλήτρια δεν έχει οριοθετήσει τους στόχους της για τη νέα χρονιά, και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, τόνισε:

«Προχωράμε και βλέπουμε. Εννοείται πως γυμνάζομαι κανονικά και με στόχο να κυνηγήσω μεγάλα άλματα. Δεν μπαίνω ποτέ στους αγώνες για να κυνηγήσω κάτι λίγο. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και φέτος. Παρόλα αυτά δεν είμαι ακόμη σε θέση να απαντήσω για το αν θα συμμετάσχω στους αγώνες κλειστού. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσω ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκομαι».

 

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 και «χάλκινη» την επόμενη χρονιά στο Ευρωπαϊκό κλειστού υπογράμμισε στη συνέχεια:

«Υπάρχει ένας προγραμματισμός που φτάνει μέχρι το 2024 και τους Αγώνες του Παρισιού. Σίγουρα θέλω να έχω συμμετοχή στους πέμπτους Ολυμπιακούς της καριέρας μου, ωστόσο αν δεν βγει δεν θα είναι κάτι που θα με ενοχλήσει».

Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή δεν πήγε όσα καλά θα ήθελε το 2022, αφού αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Παρόλα αυτά συμμετείχε για έκτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού.