Νέος αγώνας για τον Στεφανουδάκη στην Τυνησία

 Runbeat Team   9:45 14-03-2021  

Νέος αγώνας για τον Στεφανουδάκη στην Τυνησία


Με έναν ακόμη αγώνα στο εξωτερικό συνεχίζεται η προετοιμασία του Μανώλη Στεφανουδάκη ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στην Ελλάδα οι αθλητικές διοργανώσεις έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας του covid19, ωστόσο, στο εξωτερικό η δράση συνεχίζεται. Προκειμένου, λοιπόν, να συνεχίσει ομαλά την προετοιμασία του ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του ακοντισμού αναχωρεί σήμερα για την Τυνησία, εκεί όπου θα πάρει μέρος στο Tunis 2021 Grand Prix - 13th Tunis International Meeting Tunis.

Ο Στεφανουδάκης θα μείνει μία εβδομάδα στην Τυνησία και θα αγωνιστεί το Σάββατο 20 Μαρτίου τόσο στον ακοντισμό όσο και στη σφαιροβολία.

Πριν αναχωρήσει για την Τυνησία ο Μανώλης Στεφανουδάκης τόνισε: «Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την Παραολυμπιάδα του Τόκιο σε λίγους μήνες. Σε αυτό το Grand Prix στόχος μας είναι μία αξιόλογη εμφάνιση με θετικά αποτελέσματα. Το επίπεδο των συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία Covid 19.

Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα».