Noah Lyles: «Θέλω τρία χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ένα παγκόσμιο ρεκόρ»

 Runbeat Team   19:35 09-01-2024  

Noah Lyles: «Θέλω τρία χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ένα παγκόσμιο ρεκόρ»


Ο Αμερικανός σπρίντερ Noah Lyles είναι ξεκάθαρος σχετικά με τους στόχους του στην πίστα για φέτος.

«2024: τρία χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ένα παγκόσμιο ρεκόρ», λέει ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 100μ, 200μ και 4Χ100μ. στο επίσημο σάιτ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

Το μυαλό του έχει ήδη και το χρόνο που θέλει να πετύχει στα 100 και 200 μέτρα. Όπως λέει χαρακτηριστικά «19.10 στα 200μ. και 9.4 στα 100 μέτρα θα ήταν ωραίο να το δούμε».

Παθιασμένος με τα ντοκιμαντέρ που δημιουργεί και την προώθηση του στίβου, όταν εξετάζει τους στόχους του εκτός πίστας, προσθέτει: «Θα ήθελα να δω τα ντοκιμαντέρ μου να φτάνουν σε περίπου τέσσερα επεισόδια, αντί για δύο φέτος που ήταν φέτος. Θα ήθελα οι αθλητές του στίβου να συναντούν αθλητές από άλλα αθλήματα και νέα αστέρια να βγαίνουν στο προσκήνιο. Θα ήθελα να μπορέσω να δω τον προσωπικό μου στόχο φέτος να εκπληρώνεται . Έχω ένα σχέδιο για φέτος, θα κάνω τα πρώτα δειλά βήματα και θα ήθελα να δω αυτό να εξελίσσεται.

Σίγουρα θα ήθελα να δω περισσότερους επισκέπτες στη σελίδα που έχω δημιουργήσει και νομίζω ότι μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα και να προγραμματίσουμε κάποια μίτινγκς σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ», κατέληξε.