Ντεμπούτο στον κλειστό στίβο από την Οστράβα για τον Μίλτο Τεντόγλου

 Runbeat Team   13:48 19-01-2022  

Ντεμπούτο στον κλειστό στίβο από την Οστράβα για τον Μίλτο Τεντόγλου


Από την Οστράβα θα ξεκινήσει τους αγώνες το 2022 ο Μίλτος Τεντόγλου καθώς ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο μίτινγκ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου.

Η προετοιμασία του Έλληνα Ολυμπιονίκη κυλά χωρίς προβλήματα καθώς το εγχειρισμένο του γόνατο δεν τον ενοχλεί πια κι έτσι κάνει τα πλάνα του χωρίς άγχος ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το 2022. Στην Οστράβα ο Μίλτος Τεντόγλου θα έχει τη δυνατότητα να συναγωνιστεί με υψηλού επιπέδου αθλητές, ενώ είχε συμμετάσχει στο ίδιο μίτινγκ και το 2020 έχοντας καλύτερο άλμα στα 8.04μ.

 

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι μετά την Οστράβα θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Μετς στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ στις 26-27 του ίδιου μήνα θα βρίσκεται στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο 24χρονος θα δώσει το «παρών» και στο μίτινγκ του Βελιγραδίου (7 Μαρτίου) στο στάδιο όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Ο Τεντόγλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 8,38 μ., επίδοση που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2019.