Ντεμπούτο στον κλειστό στίβο στη Βοστώνη για τον Noah Lyles

 Runbeat Team   14:44 23-11-2023  

Ντεμπούτο στον κλειστό στίβο στη Βοστώνη για τον Noah Lyles


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου και την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στον στίβο. Το 2024 αναμένεται να επιφυλάξει μεγάλες συγκινήσεις καθώς διεξάγονται πολλές σπουδαίες διοργανώσεις με κορυφαία τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος. Το ενδιαφέρον αρχικά στρέφεται στον κλειστό στίβο, ο οποίος από τα τέλη στου Γενάρη θα βρεθεί στο επίκεντρο. Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες κάνουν τον προγραμματισμό τους και επιλέγουν τα μίτινγκ που θα δώσουν το «παρών». Ανάμεσά τους και ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 100 και 200 ​​μέτρων Noah Lyles. Ο Αμερικανός θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική φετινή του πορεία και το 2024. Μάλιστα ήδη ανακοινώθηκε και το πρώτο μίτινγκ κλειστού στίβου που θα αγωνιστεί και δεν είναι άλλο από το Grand Prix Indoor New Balance 2024 που θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2024 στη Βοστώνη.

 

Την ανακοίνωση έκαναν οι διοργανωτές, οι οποίοι ευελπιστούν σε γεμάτες κερκίδες λόγω της παρουσίας κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.

Εκτός από τον Lyles ανακοινώθηκε η συμμετοχή και του Jake Wightman, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 1500μ. Ο Βρετανός πέρυσι έχασε όλη τη σεζόν λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι, όμως επιστρέφει το 2024 με όνειρα και ελπίδες.

Παρούσα θα είναι και η αγαπημένη του κοινού της Βοστώνης, η δευτεραθλήτρια κόσμου στα 200μ. Gabby Thomas.