Ντεμπούτο στον κλειστό στίβο κάνει αύριο στη Γαλλία η Νικόλ Κυριακοπούλου

 Runbeat Team   12:07 13-01-2023  

Ντεμπούτο στον κλειστό στίβο κάνει αύριο στη Γαλλία η Νικόλ Κυριακοπούλου


Στο Μπορντό της Γαλλίας βρίσκεται η Νικόλ Κυριακοπούλου καθώς θα λάβει μέρος στο μίτινγκ που διεξάγεται στη συγκεκριμένη πόλη αύριο Σάββατο 14/1.

Η όγδοη ολυμπιονίκης του Τόκιο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση του κλειστού στίβου, από την οποία απουσίαζε το 2022, με στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή στον πρώτο της αγώνα της σεζόν θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σε μια χρονική περίοδο, που ακόμη διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

 

Η έμπειρη αθλήτρια κάνει τον πρώτο της αγώνα, από τον περασμένο Ιούλιο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον .

Η Ελληνίδα είναι το μεγαλύτερο όνομα του αυριανού μίτινγκ, ωστόσο ξεχωρίζουν ακόμη η έμπειρη Νινόν Σαπέλ (Γαλλία) και η νεαρή Μαργκότ Σεβιέρ (Γαλλία). Στο ίδιο μίτινγκ θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν και ο Αντώνης Σάντας.

Ελληνική παρουσία στην Προύσα

Το γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου ταξιδεύει σήμερα από τη Νότιο Αφρική για την Ελλάδα, αφού ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της χειμερινής δράσης και ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Η Ανθή Κυριακοπούλου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης και ο Μπάμπης Λαγός θα ταξιδέψουν αύριο για την Αλεξανδρούπολη κι από εκεί οδικώς θα φτάσουν στην Προύσα.

Οι τρεις δρομείς θα αγωνιστούν στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη της Τουρκίας, την Κυριακή (15/1) στον πρώτο από μία σειρά αγώνων, που αναμένεται να κάνουν στη διάρκεια της σεζόν.