Ντεμπούτο του Karsten Warholm στον κλειστό στίβο στις 2 Φεβρουαρίου στη Νορβηγία

 Runbeat Team   12:00 21-12-2022  

Ντεμπούτο του Karsten Warholm στον κλειστό στίβο στις 2 Φεβρουαρίου στη Νορβηγία


Μετά από μια παύση τριών ετών λόγω της πανδημίας, το Karsten Warholm Invitational επιστρέφει στο καλεντάρι του κλειστού στίβου και πιο συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών συμπεριλαμβανομένου και του Karsten Warholm.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα του Warholm, το Ulsteinvik, στις 2 Φεβρουαρίου και είναι επίσης μια συνάντηση επιπέδου World Athletics Indoor Tour Challenger.

Ο Warholm θα αγωνιστεί στα 400 μέτρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου.

Όπως δήλωσε ο Νορβηγός πρωταθλητής, «πραγματικά ανυπομονώ να τρέξω ξανά στο σπίτι μου στο Ulsteinhallen, η ατμόσφαιρα είναι πάντα ωραία εκεί. Θα είναι για μένα το πρώτο event της χειμερινής περιόδου. Σκοπεύω να κάνω κάποιους αγώνες στον κλειστό στίβο και να συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης».

Παρούσα στο μίτινγκ θα είναι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ύψος, η Ουκρανή Yaroslava Mahuchikh, ενώ τη συμμετοχή του έχει επιβεβαιώσει και ο Πολωνός σφαιροβόλος Michal Haratyk που μαζί με τον Bob Bertemes και τον Marcus Thomsen προμηνύουν έναν συναρπαστικό αγώνα σφαιροβολίας.

Άλλοι κορυφαίοι Νορβηγοί αθλητές που θα αγωνιστούν στο Ulsteinvik είναι οι Hedda Hynne, Amalie Iuel, Elisabeth Slettum και Henrik Flatnes.